Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
Dimarts comenįa la programaciķ a Rādio Argentona

Així ho ha fet públic el Follet Negre en la roda de premsa d'aquest matí

inici programaciķ

El Follet Negre, amb el suport dels seus companys, la granota Pilarín i en Bobby, ha anunciat aquest matí que Rādio Argentona iniciarā la seva programaciķ el dimarts 12 de setembre. El Follet Negre ha explicat que serā una programaciķ molt similar a l'anterior amb unes bases molt marcades: la música, la informaciķ local i els colˇlaboradors. A més, dimarts tindrā lloc el ple ordinari del mes de setembre a partir de les 18h, un ple que, com és habitual, serā retransmčs en directe per Rādio Argentona. 
En Bobby ha detallat que de dilluns a divendres, de 10 a 13h, us acompanyarā en Miquel Carabaņo amb el seu programa "A Mig Matí" on la música, l'actualitat i la informaciķ de serveis es fusionen amb les seccions habituals. Segueixen, doncs, el Salut Express, el Va de Fogons, la secciķ setmanal de la biblioteca, el Com Sona? i la Tertúlia dels avis. A les 13h, A Mig Matí deixarā pas als Informatius d'aquesta casa de la mā d'Elisenda Fernāndez. Tal com ha anunciat la granota Pilarín, l'Informatiu es reemetrā a les 15h, 19h i 23h.
La música i els programes dels colˇlaboradors seguiran, un any més, sonant les tardes i vespres a Rādio Argentona amb els seus horaris habituals. L'únic canvi és "Histōries" de Sílvia Cantos, que passa a emetre's els dimecres de 20h a 21h.

Publicat el 08.09.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter