Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Biblioteca
Tardor Literāria
La mecānica de l'aigua de Silvana Vogt

El Centre d'Estudis Argentonins Jaume Clavell ens va proposar un seguit de lectures d'estiu. Al llarg del mes d'octubre, els autors de les novelˇles ens visitaran a la Biblioteca Municipal d'Argentona, on contrastaran opinions amb els lectors i generaran diferents debats entorn el fet literari.

L'Argentina es colˇlapsa sota el pes de l’economia i s’ofega en la densitat dels gasos lacrimōgens. La Vera no s’abraįa al patriotisme per salvar-se del naufragi, tot al contrari, detesta aquest país que ha deixat sense llibres la seva pātria imaginada: les llibreries. I decideix fugir amb una brúixola que no funciona i el seu gos Kantiano, l’únic ésser viu que en aquesta part de mķn no l’ha abandonada.

Que hi ha més d’una Barcelona, ho sap tothom. Hi ha la Barcelona de la Vera, la del nouvingut que sobreviu a mercč dels cops de sort. Hi ha la Barcelona de l’Eliseu, l’editor prestigiķs, que aparentment porta una vida cōmoda i aburgesada. També ell, un dia, va decidir trencar amb el seu destí. Qui sap si és per aquest motiu que decideix atorgar una oportunitat a la Vera, com si, de retruc, se la donés a ell mateix abans no sigui massa tard.

La mirada curiosa de la Vera és implacable sobre els nostres usos i costums. Perō també tendra. Talment com ho és la prosa concisa i esmolada de la Silvana Vogt.

meca1

 
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Dilluns
13
novembre
2017
19:30h
Lloc: Biblioteca Municipal d'Argentona
Adreįa: c/ Gran, 3-5
Hora: 19.30 h
Durada: 1 hora aprox.
Ho organitza: Centre d'Estudis Argentonins - Biblioteca Municipal d'Argentona
Preu: Entrada Lliure
Tipus d'acte: Literatura, Conferčncia