Ajuntament d'Argentona
Les sol·licituds d'inscripció es poden presentar a partir del 12 de setembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona i al Cros

L'ąrea d'Educació de l'Ajuntament d'Argentona presenta els nous cursos de catalą per a adults 2017-18, que comptarą amb tres modalitats: 1. Alfabetització per a nouvinguts i catalą inicial (curs gratuļt); 2. Conversa en catalą i inici d'escriptura; 3. Escriure en catalą. Els dos primers cursos s'impartiran a l'escola Sant Miquel del Cros els dimarts i dijous a la tarda i el d'escriptura en catalą a la biblioteca municipal, els dimarts i dijous al vespre.

Les sol·licituds d'inscripció es podran presentar a partir del 12 de setembre tant a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona (c/ Gran, 59) com a l'Oficina municipal del veļnat del Cros. Cal recordar que les places són limitades i que s'atendran les sol·licituds per ordre d'inscripció. Els cursos s'iniciaran la darrera setmana del mes de setembre.

Per a més informació podeu adreēar-vos a la regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Argentona.  Us adjuntem el:  
Alfabetització per a nouvinguts i catalą inicial

La  classe es dividirą en dos blocs, segons el nivell de l’alumne assistirą a un o als dos blocs. (de ¾ d’hora cadascun). L’alumne no alfabetitzat en catalą anirą als dos blocs (no sap llegir i no sap escriure ni en castellą ni en la seva llengua). Qui ja sap llegir i escriure anirą al segon bloc.  Podran fer prąctiques al grup de conversa un cop assolit el nivell. El primer dia cal assistir, independent del nivell, a la primera hora. Entre un bloc i un altre hi haurą un descans que s’acordarą en el seu moment.

A l’Escola de Sant Miquel del Cros. De 3/4 de 6 a 1/4 de 8  de la tarda. dimarts i dijous.
Curs Gratuļt 

Conversa en catalą i inici d’ escriptura

Adreēat a rersones que  no tenen fluļdesa en parlar catalą, perņ l’entenen. Es parteix d’un vocabulari bąsic

A l’Escola de Sant Miquel del Cros. D’1/4 de 8 a 1/4 de 9 del vespre. dimarts i dijous.
Preu: 45 euros (15 euros per trimestre)

Escriure en Catalą

Adreēat acatalanoparlants que volen un coneixement més acurat del catalą escrit.

A la Biblioteca Municipal d’Argentona, de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre, dimarts i dijous.
Preu: 45 euros (15 euros per trimestre)

Publicat el 30.08.2017