Ajuntament d'Argentona
Les solĚlicituds d'inscripciˇ es poden presentar a partir del 12 de setembre a l'Oficina d'Atenciˇ Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona i al Cros

L'Órea d'Educaciˇ de l'Ajuntament d'Argentona presenta els nous cursos de catalÓ per a adults 2017-18, que comptarÓ amb tres modalitats: 1. Alfabetitzaciˇ per a nouvinguts i catalÓ inicial (curs gratu´t); 2. Conversa en catalÓ i inici d'escriptura; 3. Escriure en catalÓ. Els dos primers cursos s'impartiran a l'escola Sant Miquel del Cros els dimarts i dijous a la tarda i el d'escriptura en catalÓ a la biblioteca municipal, els dimarts i dijous al vespre.

Les solĚlicituds d'inscripciˇ es podran presentar a partir del 12 de setembre tant a l'Oficina d'Atenciˇ Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona (c/ Gran, 59) com a l'Oficina municipal del ve´nat del Cros. Cal recordar que les places sˇn limitades i que s'atendran les solĚlicituds per ordre d'inscripciˇ. Els cursos s'iniciaran la darrera setmana del mes de setembre.

Per a mÚs informaciˇ podeu adrešar-vos a la regidoria d'Educaciˇ de l'Ajuntament d'Argentona.  Us adjuntem el:  
Alfabetitzaciˇ per a nouvinguts i catalÓ inicial

La  classe es dividirÓ en dos blocs, segons el nivell de l’alumne assistirÓ a un o als dos blocs. (de ż d’hora cadascun). L’alumne no alfabetitzat en catalÓ anirÓ als dos blocs (no sap llegir i no sap escriure ni en castellÓ ni en la seva llengua). Qui ja sap llegir i escriure anirÓ al segon bloc.  Podran fer prÓctiques al grup de conversa un cop assolit el nivell. El primer dia cal assistir, independent del nivell, a la primera hora. Entre un bloc i un altre hi haurÓ un descans que s’acordarÓ en el seu moment.

A l’Escola de Sant Miquel del Cros. De 3/4 de 6 a 1/4 de 8  de la tarda. dimarts i dijous.
Curs Gratu´t 

Conversa en catalÓ i inici d’ escriptura

Adrešat a rersones que  no tenen flu´desa en parlar catalÓ, per˛ l’entenen. Es parteix d’un vocabulari bÓsic

A l’Escola de Sant Miquel del Cros. D’1/4 de 8 a 1/4 de 9 del vespre. dimarts i dijous.
Preu: 45 euros (15 euros per trimestre)

Escriure en CatalÓ

Adrešat acatalanoparlants que volen un coneixement mÚs acurat del catalÓ escrit.

A la Biblioteca Municipal d’Argentona, de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre, dimarts i dijous.
Preu: 45 euros (15 euros per trimestre)

Publicat el 30.08.2017