Notícies
Publicat el 20.07.2017
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
"Disculpeu les molèsties" però arriba la Festa Major
Festa Major 2017

La Festa Major 2017 tornarà a estar ben acompanyada pel festival Garrinada, la Festa del Càntir i per la nova fira de gastronomia local, cervesa i artesania Argentast

Argentona torna un any més a exhibir la musculatura del seu intens calendari festiu i cultural amb una de les grans cites de l'any: la Festa Major d'estiu.

Coincidint amb la festivitat de Sant Domingo, la Festa Major d'Argentona arribarà carregada d'una àmplia programació que ja oferirà els seus primers aperitius el darrer cap de setmana de juliol. Durant els primers dies d'agost l'agenda anirà guanyant en intensitat i a partir del dia 3 el ritme serà frenètic. La Festa del Càntir coincidint amb la festivitat de Sant Domingo, el festival Garrinada i la renovada fira de gastronomia local, cervesa i artesania, batejada com Argentast, seran els complements perfectes d'aquests dies de diversió i disbauxa.

La commemoració enguany dels 25 anys de la colla de Diables, el pregó a càrrec dels Argentona Bocs o la reedició de la Nit de Tapapous, fil argumental històric que es va introduir a la Festa Major de l'any passat, seran d'altres dels elements remarcables d'aquesta Festa Major.

La programació destaca per comptar amb una nodrida oferta d'activitats per a tots els públics, en què el carrer serà el gran protagonista. No hi faltaran propostes ja tradicionals com la Nit Boja, la multitudinària xeringada, la Cursa i Pedalada popular, així com diverses propostes teatrals, músicals i lúdiques per a tots els gustos, amb l'Orquestra Maravella, Loca Histeria o Mazoni. També el cartell de l'edició de Garrinada, que reorganitzarà l'accés del públic a l'escola Argentona per millorar la convivència d'espais amb la fira d'atraccions, arriba farcit de noms destacats, com Zoo, Gertrudis i Doctor Prats, entre d'altres.

Aquests dies s'iniciarà la distribució del programa de festa Major als domicilis, i que també es podrà obtenir a partir de la setmana vinent a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament i al punt d'informació que s'instal·larà a la cantonada de l'Avinguda Puig i Cadafalch amb Bernat de Riudemeia, a partir de l'1 d'agost.

Podeu consultar la programació de la Festa Major i les activitats paral·leles al següent enllaç

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800