Notícies
Publicat el 18.07.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Us avancem el Cap de Creus 145!

Ja el podeu consultar en format digital i els pròxims dies es distribuirà en paper

Cap de Creus 145_ gran

Ja podeu llegir el Cap de Creus 145 en format digital; en paper el rebreu a casa els pròxims dies. En aquest número els protagonistes són la Festa Major d'estiu i la participació. La portada està dedicada al cartell de Festa Major, de la mateixa manera que diverses pàgines interiors giren al voltant d'aquesta celebració explicant els actes més destacats i el nou protocol per combatre les agressions sexistes. 

En aquest Cap de Creus també trobareu les 10 propostes que se sotmetran a votació a la consulta dels pressupostos participatius alhora que podreu conèixer l'estat dels projectes guanyadors de la consulta de l'any passat. La participació no només es deixa palesa a la consulta ciutadana sinó també als àlbums de fotos, que estan dedicats a la Diada de la Flor i Argillà, dues celebracions que van ser un èxit de participació.

Els esports també juguen un paper important en aquest Cap de Creus, ja que hi trobareu un balanç de final de temporada dels equips argentonins i diverses fites aconseguides pels més joves de la vila. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800