Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
'S'hauria de fer un canvi important a Garrinada'

Masķ aposta per potenciar els grups emergents i instalˇlar-hi barres sense alcohol

El portaveu i cap de llista de Tots per Argentona (TxA), Pep Masķ, creu que Garrinada hauria de fer un canvi i aposta per replantejar-la potenciant grups emergents i aconseguir, així, un festival més local. Masķ considera que la ubicaciķ a l'Escola Argentona és bona perō proposa que hi hagi barres sense alcohol per evitar algunes situacions violentes. El cap de llista de TxA també ha valorat positivament la fira Argillā d'enguany i creu encertat que el cāntir de l'any passi a ser d'autor i amb ediciķ limitada. Tot i aixō, Pep Masķ ha acusat la direcciķ del Museu del Cāntir d'estancar-se i no veu necessari l'augment del pressupost que l'Ajuntament ha atorgat al museu.

En altres termes, el cap de llista de Tots per Argentona, ha afirmat que el regidor d'ERC, Pere Mķra, vol desgastar la seva agrupaciķ municipal culpant-los de tots els mals. I és que Mķra va acusar directament Masķ d'haver encarregat les cobertes de l'Escola Bernat de Riudemeia i l'Escola Argentona a un arquitecte que coneixia personalment quan TxA encapįalava el govern municipal. Masķ ha afirmat que té la sort de cončixer a gairebé tots els arquitectes argentonins i que aixō no hauria de suposar cap problema a l'hora que aquests prestessin serveis al consistori.

Masķ també ha defensat que Tots per Argentona no s'adhereixi al Codi Čtic de l'Ajuntament perquč, segons afirma, aquest contempla que s'ha de fer difusiķ del programa de govern, una acciķ que no creu que la seva agrupaciķ hagi d'assumir. En aquest sentit, Masķ 

Podeu escoltar l'entrevista al cap de llista de Tots per Argentona, Pep Masķ:

Publicat el 17.07.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter