Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Any Puig i Cadafalch
Obertura de l'Any Puig i Cadafalch a Argentona
Prop d'un centenar de persones assisteixen a aquest acte que va comptar amb una dramatitzaciķ a cārrec del col.lectiu Sense Portes

Aquest dissabte es va celebrar l'acte institucional d'obertura de l'Any Puig i Cadafalch a Argentona, amb la presčncia de l'alcalde Eudald Calvo; el regidor de Cultura, Āngel Puig, a més del seu homōnim a l'Ajuntament de Matarķ, Quim Fernández; i Esteve Mach, president dels Amics de Josep Puig i Cadafalch.

Āngel Puig va ser l'encarregat d'obrir i conduir l'acte subratllant la voluntat d'Argentona de sumar-se a l'ampli programa commemoratiu del 150 aniversari del naixement de Puig i Cadafalch i el centenari del seu nomenament com a president de la Mancomunitat. Esteve Mach va voler exaltar la figura i valentia política de Puig i Cadafalch i va animar l'Ajuntament a aprofitar aquesta efemčride per nomenar-lo fill adoptiu o atorgar-li algun reconeixement com a sí bol d'agraīment per la seva aportaciķ al municipi i al país.

Quim Fernández, per la seva banda, va elogiar la col.laboraciķ entre Matarķ i Argentona en la tasca de fer difusiķ i promocionar el patrimoni i el llegat de Puig i Cadafalch. Eudald Calvo va recordar que en poques setmanes estā previst que s'iniciī la segona fase de rehabilitaciķ de la casa d'estiueig, una actuaciķ que se centrarā en el jardí, la faįana i l'envolvent de l'edifici i que, un cop enllestida, permetrā obrir les portes a la ciutadania. 

L'acte celebrat al jardí de la casa d'estiueig, va estar amenitzat per una divertida dramatitzaciķ del colˇlectiu Sense Portes. Dues miņones del servei i la família Puig-Maciā van acompanyar el prop del centenar d'assistents a una visita a la Capella del Santíssim de l'església parroquial i a Can Calopa, abans de finalitzar amb un berenar i una sardana amb la colˇlaboraciķ els Amics del Ball a la plaįa de Vendre.

Podeu trobar més imatges de l'acte al següent enllaį

Publicat el 16.07.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT D'ARGENTONA Š 2014