Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
'Nosaltres posaríem altres ubicacions'

Fragoso demana que Garrinada canviī de lloc i apunta els polígons industrials com a possibles emplaįaments

El regidor del Partit Popular, Fran Fragoso, ha demanat al govern que canvii la ubicaciķ de la Garrinada. Fragoso creu que aquest festival musical ha evolucionat molt els últims anys i ha recordat la mala experičncia de l'any passat quan es van barrejar els infants que assistien a la fira amb aquells que accedien a Garrinada. Fragoso estā a l'expectativa de com es desenvolupa aquest any amb la separaciķ d'accessos d'ambdues activitats perō aposta per traslladar el festival a zones més allunyades del nucli urbā com ara els polígons industrials. A tot aixō Fran Fragoso ha afegit que informaran el govern que no estā permčs fumar ni vendre begudes alcohōliques en centres educatius i, Garrinada, es duu a terme a l'Escola Argentona.

Sense deixar la Festa Major, el regidor popular ha reiterat la seva disconformitat en la separaciķ de l'Argillā i la Fira del Cāntir ja que, creu que, quan es feia conjuntament al mes d'agost, hi havia més gent pels carrers de la vila. En aquest sentit, també ha explicat la seva abstenciķ en el punt del ple en quč es va aprovar la modificaciķ de crčdit del pressupost del Patronat del Museu del Cāntir. Segons ha manifestat, l'Ajuntament cada vegada inverteix més en el museu i creu que el seu funcionament no és el més adequat.

D'altra banda, el regidor del Partit Popular ha criticat la gestiķ i la lentitud en la recepciķ de Can Barrau II. Fragoso afirma que aquesta zona del municipi sí que estā recepcionada i hauria de tenir els mateixos serveis que la resta del nucli urbā. Tot i aixō, estā a l'espera de la reuniķ prevista aquesta tarda entre els veīns i veīnes de Can Barrau II i l'equip de govern.

En altres termes, el popular també s'ha mostrat satisfet per la unanimitat en la mociķ que el seu grup municipal va presentar al ple sobre la xarxa viāria de peatge a Catalunya i que feia referčncia a l'aboliciķ dels peatges a la C-32, i estā convenįut que el referčndum de l'1 d'octubre no es durā a terme.

Escolteu l'entrevista sencera al regidor del PP, Fran Fragoso:

Publicat el 12.07.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT D'ARGENTONA Š 2014