Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Puig i Cadafalch 2017
Obertura de l'Any Puig i Cadafalch a Argentona
El dissabte 15 de juliol se celebrarā l'acte institucional de presentaciķ del programa d'activitats commemoratives als jardins de la casa i després es farā una visita a Can Calopa i la Capella del Sagrament

El dissabte 15 de juliol, a les 18 hores, tindrā lloc l'acte institucional inaugural d'obertura de l'Any Puig i Cadafalch a Argentona. Tindrā lloc als jardins de la casa d'estiueig de l'arquitecte, a la plaįa de Vendre, i que és de titularitat municipal des de l'any 2012. 

L'acte comptarā amb el parlament a cārrec de l'alcalde Eudald Calvo, i Esteve Mach, president de l'associaciķ Amics de Puig i Cadafalch.

El colˇlectiu Sense Portes participarā amb una representaciķ dramatitzada, personificant la família Puig Maciā, fent una rebuda als assistents al jardí de la casa d'estiueig. Posteriorment, convidaran a visitar Can Calopa i la Capella del Sagrament i el recorregut finalitzarā amb un berenar a la plaįa de Vendre.

Per assistir a la inauguraciķ cal inscripciķ prčvia ja que les places sķn limitades, emplenant el formulari que trobareu al següent enllaį o adreįant-vos a l'Oficina d'Atenciķ Ciutadana de l'Ajuntament.


Programa d'Actes

A partir del setembre, Argentona se sumarā al programa de commemorariķ del 150č aniversari del naixement de Puig i Cadafalch amb un nodrit cartell d'activitats, entre les quals la Ruta Puig i Cadafalch entre Matarķ i Argentona, exposicions, concerts i conferčncies, entre d'altres.

Podeu consultar la programaciķ al següent enllaį

Publicat el 10.07.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter