Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
'O és pura incompetčncia o és una estafa'

Segons el portaveu d'ERC, la canalitzaciķ de l'aigua al Cros amb un cost d'1,6M d'€ és innecessāria

El regidor i portaveu d'ERC a Argentona, Pere Mķra, ha fet un repās a diverses qüestions tčcniques relatives a l'Ārea Residencial Estratčgica (ARE) del Cros. Ha detallat el trajecte i els canvis que ha patit aquesta ARE, la canalitzaciķ de l'aigua, la reubicaciķ dels habitatges... En aquest punt, Mķra ha aprofitat per carregar novament contra Tots per Argentona per haver contemplat una canalitzaciķ de l'aigua amb un cost 1,6 milions d'€ quan, segons detalla, hi ha una altra soluciķ que costaria 180.000€. Segons Mķra, aquest fet demostra que "és pura incompetčncia o és una estafa". A més, ha reiterat la comparaciķ que va explicar al ple de juny, en quč equiparava aquesta canalitzaciķ de l'aigua "innecessāria" del Cros amb la plataforma Castor. Ha afirmat que Castor costarā a cada família de l'estat espanyol 360€ mentre que aquesta canalitzaciķ de l'aigua al Cros "té un cost equivalent a 400€ per família" argentonina que, segons Mķra "l'haurien pagat sense adonar-se'n, perō l'haurien pagat". 

D'altra banda, Pere Mķra també ha explicat la requalificaciķ dels terrenys de Can Doro i Cal Guardiā, que passen d'estar destinats a habitatges a ser un espai públic i d'equipaments. El regidor d'ERC afirma que s'ha d'estudiar la possibilitat de fer un aparcament en aquesta zona per "treure cotxes de l'espai públic i posar-los sota terra" amb l'objectiu de donar prioritat als vianants. També ha insistit en convertir l'antiga fābrica Velcro "en un pol d'atracciķ comercial" instalˇlant-hi un mercat i un supermercat. 

Al seu torn de la roda política, el regidor de mobilitat, també ha detallat alguns punts del Pla d'Accessibilitat, ha explicat les últimes actuacions a la vila referents a mobilitat i ha anunciat que s'estā acabant de concretar la millora de la connetivitat amb Barcelona, un aspecte que passa per millorar la comunicaciķ amb Matarķ

Escolteu l'entrevista sencera al portaveu d'ERC, Pere Mķra:

Publicat el 16.06.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter