Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
'No s'inventi coses'

El regidor del PSC afirma que Tots per Argentona sí estā informat dels passos fets amb l'ARE del Cros

El regidor i cap de llista del PSC d'Argentona, Salvador Casas, ha reiterat en diverses ocasions que Tots per Argentona no diu la veritat quan afirma que el govern no és transparent. En primer lloc, ha afirmat que la delegaciķ d'atribucions plenāries a la Junta de Govern es realitza per agilitzar trāmits i que, en tots els casos, el que es decideixi en aquesta Junta de Govern després es portarā a ple i l’oposiciķ hi podrā votar. En aquest mateix sentit, Vador Casas ha assegurat que Tots per Argentona sí que estā al cas dels passos que s’estan fent en relaciķ a l’Ārea Residencial Estratčgica (ARE) del Cros i no entén Xavier Collet quan afirma que no estan informats: "no entenc la voluntat de dir, és que no ens expliqueu res, no és veritat, no s'inventi coses". 

Referent a la reordenaciķ de Can Doro i Cal Guardiā, Salvador Casas ha assegurat que l’equipament que s’hi vol construir és necessari i creu que encara és aviat per parlar de l’impacte econōmic que tindrāA l'entrevista de la roda política d'anālisi del ple de juny, el regidor socialista també ha tingut paraules d’agraīment per la Defensora del Vilatā i el Jutge de Pau. 

En altres termes, Salvador Casas ha explicat que l’ex regidora socialista, Montse Brugal, estarā present aquest cap de setmana al Congrés del PSOE que tindrā lloc a Madrid.

Escolteu l'entrevista sencera al regidor i cap de llista del PSC, Salvador Casas:

Publicat el 16.06.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter