Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Aprovada la reordenaciķ urbanística de Can Doro per avanįar cap a la futura biblioteca
El ple municipal de juny va aprovar aquest trāmit per tal de qualificar l'espai que actualment s'utilitza com a aparcament en zona d'equipaments

Aquest dilluns el ple de l´Ajuntament d´Argentona va aprovar amb els vots favorables dels grups del govern i el PP i el vot en contra de Tots per Argentona la modificaciķ puntual del pla urbanística per la reordenaciķ de Can Doro i Cal Guardiā, un trāmit  que permetrā convertir aquest āmbit en zona d´equipaments per tal d´ubicar-hi la futura biblioteca municipal.

La reordenaciķ contempla una peįa principal on s´hi ubicarā el nou edifici municipal, que comptaria amb la biblioteca, el nou arxiu i els estudis de Rādio Argentona. Hi hauria també una pastilla de superfície reservada per a una plaįa pública i, si tčcnicament, es viable, s´abordaria la construcciķ d´una zona d´aparcament subterrani. L´alcalde Eudald Calvo va informar que properament es convocarā un concurs d´idees per tal de comptar amb una avantprojecte, que tingui en compte la preservaciķ d´elements com la font de Sant Domingo i les mines, que posi en valor aquest patrimoni, i també la convivčncia amb l´āmbit d´afectaciķ de la casa Puig i Cadafalch.

Calvo va repetir que es tracta d´un projecte a mig-llarg termini, que l´obra podria situar-se per sobre dels sis milions d´euros i que es compta amb l´acompanyament de la Diputaciķ de Barcelona, organisme que subvenciona la redacciķ del projecte.

Des de Tots per Argentona es van plantejar algunes consideracions en relaciķ a l´informe de sostenibilitat econōmica, que arribava tard i van qüestionar la viabilitat del projecte per l´elevat cost que suposa.

Publicat el 13.06.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT D'ARGENTONA Š 2014