Notícies
Publicat el 23.05.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El PP porta la campanya de 'La Catalunya Valenta' a Argentona

Dissabte els populars instal·laran parada a la plaça Nova (d'11 a 13h)

El Partit Popular portarà aquest dissabte a Argentona 'La Catalunya Valenta', la campanya que el PP català ha posat en marxa amb l'objectiu d'ampliar el nombre de catalans contraris a la independència. No obstant això, el regidor i cap de llista dels populars a Argentona, Fran Fragoso, insisteix que l'acte que celebraran se centrarà en els objectius locals de la formació. "Lo que vamos a presentar el sábado son las propuestas que tenemos para Argentona. Yo vengo a trabajar para mi pueblo no para los de fuera". 

lacatalunyavalenta2
lacatalunyavalenta2

El cartell de la campanya el protagonitza l'argentoní Hugo Manchón. 

Precisament, fent referència al ple de maig, en el que es va aprovar l'adhesió d'Argentona al Pacte Nacional pel Referèndum, Fragoso explica que la seva formació s'hi oposa perquè, a banda d'estar en contra del procés sobiranista, considera que aquest no és un tema prioritari per als argentonins.

Pel que fa a les qüestions que es van tractar al ple de maig, Fragoso s'ha mostrat contrari a la decisió del govern de mantenir la segona línia de P3 a l'escola Argentona enlloc de donar-la a l'escola Les Fonts tal i com s'havia establert en un pacte d'alternança. Pel regidor popular el que és més greu és no haver respectat un pacte signat.   

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800