Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Pāgines
Consulta ciutadana pressupost participatiu

Fins al 30 de setembre s'obrirā la consulta ciutadana per tal d'escollir les propostes que s'inclouran en el proper pressupost municipal fins a assolir els 500.000 euros

Qui podrā participar-hi?
  • Totes les persones empadronades al municipi majors de 16 anys.
  • També aquelles persones físiques que, tot i no estar empadronades, acreditin ser titulars d’alguna propietat al municipi.

Com participar EN la consulta?

L'Ajuntament d'Argentona habilitarā durant els mesos de votaciķ una aplicaciķ online molt senzilla que es podrā utilitzar des de l'ordinador i qualsevol terminal mōbil o tauleta i que es podrā trobar a www.argentona.cat/consulta. Només caldrā facilitar el número de DNI i un telčfon mōbil on es rebrā un codi per confirmar el registre i poder participar-hi. També s'oferirā l'opciķ de rebre el codi mitjanįant el correu electrōnic. La consulta oferirā una llista de 10 propostes, de les quals se n'hauran d'escollir un māxim de tres, i valorant-les amb tres, dos i un punt per ordre de prioritat. També es podrā deixar alguna opciķ en blanc si es prefereix.

S'habilitarā un terminal de votaciķ a l'Ajuntament d'Argentona i altres punts del municipi per aquelles persones que vulguin participar presencialment.

Aquelles persones que no estiguin empadronades perō disposin d'una propietat al municipi, hauran de registrar-se prčviament a l'Oficina d'Atenciķ Ciutadana de l'Ajuntament per tal de poder participar.


Tant el vot com les dades del padrķ sķn confidencials. Només s’utilitzarā el número de DNI per comprovar l'empadronament. D’acord amb el que disposa la Llei orgānica de protecciķ de dades de carācter personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquest document s’incorporaran al fitxer CONSULTES i VOTACIONS CIUTADANES, creat per l’Ajuntament d’Argentona amb la finalitat de recollir les votacions dels pressupostos participatius. Per exercir els drets d’accés, rectificaciķ, cancel•laciķ i oposiciķ previstos a la Llei us podeu adreįar a l’Ajuntament d’Argentona, presencialment, per correu ordinari indicant “Protecciķ de dades” o bé per correu electrōnic a participacio@argentona.cat.