Notícies
Publicat el 22.05.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Alumnes del PFI expliquen la seva experiència

El 26 de maig s'acaba el termini d'inscripcions per al proper curs

pfi_faldogran

L'Enric, la Batoma i l'Ivan són tres joves que estan cursant PFI a Argentona. Cadascun d'ells estudia una modalitat diferent: l'Enric el PFI de lampisteria, la Batoma el de fleca i pastisseria i l'Ivan el d'auxiliar administratiu. En una entrevista a Ràdio Argentona han explicat que aquest camí els ha permès continuar connectats amb l'ensenyament després de superar un moment en què no es veien capaços de seguir la formació reglada del seu institut.

Ara les seves perspectives han canviat. Tenen clar quin camí professional volen escollir i consideren que, a banda d'aprendre una professió, el PFI els ha obert les portes d'accés als cicles formatius i, per tant, ara tenen a l'abast aconseguir posicionar-se al mercat laboral.  

El termini de preinscripcions pel curs vinent del Programa de Formació i Inserció es tanca al 26 de maig. El programa s'adreça a joves entre 16 i 21 anys que no hagin obtingut el graduat en ESO. Els cursos que s'ofereixen són el d'auxiliar de muntatges d'instal•lacions electrotècniques en edificis i el d'auxiliar de pastisseria i fleca. En total sumen 34 places. Les preinscripcions es poden fer fins el 26 de maig a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de dilluns a divendres de dos quarts de 9 del matí a dues de la tarda.

Escolta l'entrevista sencera: 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800