Notícies
Publicat el 22.05.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
"Es magnifica aquesta crítica"

Puig creu que l'Escola Les Fonts ha de mostrar més empatia en el conflicte de la segona línia de P3

El manteniment de la segona línia de P3 a l'Escola Argentona de cara al proper curs i, per tant, el trencament del pacte educatiu en el qual constava l'alternança d'escoles amb aquesta segona línia ha estat un dels punts que ha tractat el regidor d'Educació, Àngel Puig, en el seu torn de la Roda Política. Puig lamenta el caire personal que ha agafat tot després que l'AMPA de l'Escola Les Fonts demanés la seva dimissió. Tot i això, el regidor reconeix que la decisió va ser precipitada perquè ho havien de comunicar ràpidament al Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Àngel Puig també ha demanat empatia a l'AMPA de l'Escola Les Fonts alhora que creu que aquest assumpte s'ha "magnificat".

Per la seva banda, l'AMPA de l'Escola Les Fonts ha comunicat aquesta situació a l'Associació de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC), la qual ha de mantenir avui una reunió amb el regidor, Àngel Puig, per tal de conèixer totes les parts del conflicte. 

En altres termes, el regidor d'Educació, Cultura i Patrimoni ha explicat que la fase de rehabilitació de la Casa Puig i Cadafalch que es va aprovar en el plenari del mes de maig consistiran en recuperar la façana exterior de l'edifici. Àngel Puig lamenta que aquesta rehabilitació no estarà enllestida per a la celebració de l'any Puig i Cadafalch. Tot i així, Argentona no renuncia a organitzar el seu programa d'actes públics de celebració, el primer dels quals està previst pel 15 de juliol. Es farà als jardins de la casa d'estiueig, i comptarà amb la presència del Conseller de Cultura, Santi Vila.

Escolteu l'entrevista al regidor d'ICV, Àngel Puig:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800