Notícies
Publicat el 19.05.2017
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'Ajuntament d'Argentona treballarà per actualitzar el Projecte Educatiu de Poble

Comunicat de l'Equip de Govern municipal

Ajuntament Argentona

Els recents esdeveniments que s'han viscut amb les escoles del municipi han portat al govern d'esquerres de l'Ajuntament d'Argentona a recuperar la idea d'actualitzar el Projecte Educatiu de Poble. Aquest projecte ens permetrà disposar d'un instrument estratègic i participatiu perquè el govern pugui fer possible i operatiu el concepte de poble educador. Així mateix, aquesta eina té per objectiu, entre altres, afavorir les relacions entre els agents educatius.

Amb el ple convenciment que Argentona té la sort de disposar de quatre escoles públiques - totes elles amb una qualitat pedagògica admirable - el Govern d'esquerres manté la confiança el regidor d'Educació, Àngel Puig i l'equip que composa l'àrea d'Educació municipal. I aprofita per recordar que les decisions importants d'aquesta i de totes les àrees de l'Ajuntament es prenen per consens de tots els grups polítics que composen l'actual Govern d'esquerres.

El govern municipal segueix i seguirà lluitant per una escola pública de qualitat, posant-se al costat de les escoles, de les famílies i de tota la comunitat educativa per tal d'oferir la millor educació possible pels nostres infants, refermant el treball conjunt entre totes les escoles, com s'ha fet fins ara.

Govern d'Esquerres de l'Ajuntament d'Argentona

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800