Ajuntament d'Argentona

La final tindrà lloc diumenge a les 17h al Municipal d'Argentona contra Barberà Rookies

Bocs Junior faldo gran

Les categories juvenils d’Argentona Bocs i Barberà Rookies disputaran la final de la 27a Lliga Catalana de Futbol Americà al vèncer, en les semifinals disputades el passat 7 de Maig, a Terrassa Reds i Girona SenglarsFalcons respectivament.

L'entrenador Albert Vila es mostra sorprès de com ha anat la fase regular i en una entrevista a Ràdio Argentona confessa que ‘no ens pensàvem que aniria tan bé. Però es juga com s'entrena: hem entrenat bé i, per tant, hem jugat bé’. Els joves han estat els màxims anotadors de la categoria, 416 punts en 10 partits, i arriben a la final líders amb només una derrota, precisament contra Rookies per 9 a 6. 

Entre els punts forts de l'equip, Vila destaca tant la defensa com l'atac de l'equip. A més, ha explicat que estan preparant la final acompanyats de l'equip sènior, que el passat 30 d'abril van aconseguir, a Santa Cristina d'Aro, el seu cinquè títol de lliga. La importància del partit ha condicionat als jugadors Alejandro Bonnin i Eudald Sabater que han decidit quedar-se i disputar la final tot i estar convocats, aquest cap de setmana a Alcobendas, amb la selecció estatal per preparar la participació del Pre-europeu 2017 que es jugarà a la localitat holandesa d'Amberes del 2 al 4 de juny.

Els BOCS, que han arribat a tres finals (2008, 2009 i 2010), ja saben el que es guanyar el títol de lliga. Va ser el 2010 a Argentona, on els locals van guanyar per 34 a 0 a Imperials. El jugador argentoní Enric Castillo va ser considerat el millor jugador del partit (MVP).

Així, el Municipal d'Argentona serà l'escenari de la final de la 27a edició de la LCFA Junior enfrontarà a Argentona Bocs i Barberà Rookies el diumenge 21 de maig a les cinc de la tarda. Albert Vila ha fet una crida per omplir el camp i animar a l'equip a sumar el seu segon títol de lliga.

Escolta l'entrevista sencera a l'entrenador dels junior d'Argentona BOCS, Albert Vila:

Publicat el 19.05.2017