Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
El 25č aniversari de la Colla de Diables al Cap de Creus 143

La Mostra d'Entitats i l'Any Puig i Cadafalch sķn altres continguts del butlletí 

capde143_faldogran

Avui s'ha comenįat a repartir el butlletí municipal Cap de Creus 143 corresponent als mesos de marį i abril. Problemes administratius han fet que s’hagi retardat el seu repartiment. En aquest número destaca un extens reportatge sobre els 25 anys dels Diables, perō també hi podeu trobar una entrevista al president de l’Handbol Club Laietā d’Argentona, en Leandro Bonet i el reportatge fotogrāfic del Carnestoltes i la Mostra d’Entitats. Aquesta vegada, la contraportada estā dedicada a Tārio Rubio.


Editorial del Cap de Creus 143

Argentona s’escriu en femení

El Cap de Creus que teniu a les mans estā ple d’histōries, ančcdotes, experičncies i, en definitiva, guspires que els Diables d’Argentona han anat repartint i vivint al llarg dels seus vint-i-cinc anys. De la mā podem recordar els seus inicis, gaudir amb els millors correfocs viscuts i mirar el futur celebrant les noces de plata amb un ventall d’activitats per a tots els gustos.

Perō en aquest Cap de Creus no només trobareu les espurnes, guspires o centelles dels Diables. Aquest Cap de Creus també té molta presčncia femenina i l’equip que fem el butlletí municipal ens felicitem de poder dir que la coincidčncia amb la celebraciķ del Dia de la Dona el passat 8 de Marį no és el pretext que ho justifica. Afortunadament, cada vegada més, les ciutadanes adopten papers protagonistes en la vida pública. I és per aixō que entre aquestes pāgines hi trobareu les opinions de la vicepresidenta del Consell de la Vila i  de la presidenta dels Amics de la Poesia, dues dones que decideixen donar la cara per l’activisme social i cultural. Perō també parlem amb la nova Primera Secretāria del PSC d’Argentona, Susana Lķpez, que fa un pas endavant i afirma en veu alta que la seva voluntat és ‘liderar’, un verb tradicionalment lligat als homes. Finalment, les dones també s’estan obrint pas en els esports, un mķn histōricament masculí. Una mostra és la creaciķ de l’equip aleví femení a l’Handbol Club Laietā d’Argentona.

Cal puntualitzar que, tot i aquesta creixent visibilitat, les dones de la vila no s’han quedat a casa fins ara. Bona prova n’és la Mostra d’Entitats que vam poder viure el passat 8 d’abril en la qual es va fer evident que l’efervescčncia cultural, social i esportiva d’Argentona també s’escriu en femení.

Llegeix la revista sencera:

mini143

Publicat el 18.05.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT D'ARGENTONA Š 2014