Cultura i Festes
Diada de la Flor 2017.

FIRA D'ARTESANIA I COMERÇ LOCAL

A la plaça Nova i els seus voltants. Tot el dia

Del 3 al 5 de juny tindrem les tradicionals parades d'artesania, a més a més el comerç d'Argentona et sorprendrà amb els seus articles florals.

Organitza: Ajuntament d'Argentona i Argentona es Mou.


L'OU COM BALLA

D'11 a 14 i de 17 a 20 hores al Museu del Càntir

Al llarg dels dies de la Diada de la Flor, el Museu del Càntir obre les seves portes al pati del museu perquè tothom el pugui veure engalanat de flors i amb la divertida atracció l'ou com balla.

Organitza: Museu del Càntir d'Argentona.



 TALLER A LA BIBLIOTECA

A les 12h a la Biblioteca d'Argentona

Amb el material artístic de Jumping Clay farem a la Biblioteca Municipal un taller per nens entre 3 i 12 anys. La temàtica, com no, en un dia tan especial girarà entorn la Diada de la Flor. Aquest material es caracteritza per la seva manipulació senzilla, que no taca, un cop sec no es trenca...fins i tot pot botar! Per participar al taller caldrà la inscripció prèvia a la Biblioteca ja que les places són limitades. Organitza: Biblioteca d'Argentona

VINE A DISSENYAR EL CÀNTIR DEL POBLE!

De 17 a 20 h a la Plaça de l'Església

Activitat on podràs ajudar a dissenyar el càntir del poble. Adreçat a tot el públic assistent . Vine a veure'ns T'obsequiarem amb un detall pel sol fet de participar! Taller a càrrec d'estudiants universitaris de la BAU (Universitat de Disseny de Barcelona)

TALLER PER A NENS: DECORA EL TEU MINI CÀNTIR AMB DECOPAUGE (COLLAGE)

De 18 a 19 h a la Plaça de l'Església

Taller a càrrec d'estudiants universitaris de la BAU (Universitat de Disseny de Barcelona)

“VIATJAZZ A NOVA ORLEANS” CONCERT FAMILIAR

A les 19h a la Plaça Nova

“Viatjazz a Nova Orleans” és més que una simple actuació de jazz dixieland.  És un viatge explosiu i animat cap a Nova Orelans, bressol del jazz més clàssic; i a la vegada, és una experiència pictòrica del graffiti. Concert adreçat a públic infantil i familiar amb un quintet dixieland i un “graffitero”. Organitza: Ajuntament d'Argentona

ELABORACIÓ D'ESTORES DE FLORS

elabestores

Tarda i nit per tot el poble

A partir de la tarda de dissabte, associacions i veïns de la vila es posaran en marxa per omplir de catifes de flors els carrers d'Argentona. Organitza: Ajuntament i entitats d'Argentona i Comissió Diada de la Flor.

Dissabte
3
juny
2017
Durada Activitats durant tot el dia
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800