Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
L'Ajuntament i les acadèmies d'anglès renoven el seu conveni de col.laboració

L'acord permet oferir amb preus especials cursos d'anglès a persones aturades que vulguin millorar la seva formació i competència en aquesta llengua per accedir amb més garanties a ofertes de feina

Acadèmies Anglès

Aquest dimecres l'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, i representants de les acadèmies d'idiomes del municipi Tàndem, Richmond i Amazing English - Jennifer Marie Richmond, Anna Llibre i Nur Garriga - van renovar el conveni de col·laboració per a fomentar l'aprenentatge d'idiomes que els centres i l'Ajuntament d'Argentona estan impulsant en els darrers anys.

L'objectiu se centra especialment en la promoció de l'anglès, com a competència imprescindible per accedir a ofertes de feina o per a poder fer pràctiques formatives a d'altres països, així com també ofertes laborals. Així, s'oferiran cursos de formació adreçats a persones aturades a tarifes especials.
Per a més informació sobre les condicions i horaris dels cursos podeu adreçar-vos al Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament (c/ Gran, 61), al telèfon 937974900 o bé driectament als centres d'idiomes del municipi:

  • TANDEM ESCOLA D'IDIOMES tandemescola@gmail.com Telèfon 931897139
  • RICHMOND richmond.argentona@gmail.com Telèfon 93 797 41 73 
  • AMAZING ENGLISH CENTER   info@amazingenglishcenter.com Telèfon  93 797 40 70
Informació publicada el 17 de maig de 2017

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: