Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
Una Temporada molt exitosa

Dels 12 espectacles a La Sala, en 10 s'ha penjat el cartell d'entrades esgotades

Brincabros_gran

Balanį molt positiu de l'última Temporada de Teatre, Música i Dansa de La Sala. La varietat dels espectacles i la introducciķ, per primera vegada, d'activitats familiars i per a joves ha tingut molt čxit entre el públic. El regidor de Cultura, Āngel Puig, ha explicat que han rebut la felicitaciķ d'argentonins i argentonines per la qualitat i la varietat dels espectacles. Aspencat i "Brincabros" pels més joves, "Rhümia" pels més menuts, "L'electe" i "Sota Terāpia" per a totes les edats... En definitiva, els espectacles de La Sala pretenien cobrir la major franja d'edat possible perquč tots els argentonins i argentonines poguessin gaudir de la cultura al municipi. 

El termōmetre que ajuda a fer la valoraciķ de La Temporada és la venda d'entrades i, una vegada més, Āngel Puig fa una valoraciķ molt positiva ja que dels 12 espectacles programats, en 10 han esgotat les entrades. L'espectacle amb menys entrades venudes va ser "Yo, Feuerbach" amb poc més de la meitat de butaques plenes. L'altre espectacle en el qual no es van vendre totes les entrades va ser "Ragazzo", amb tres quartes parts de butaques venudes. Tot i aixō, en aquest cas, la companyia ja havia fet un espectacle previ pels alumnes de quart d'ESO de l'Institut, una iniciativa que des de la regidoria de Cultura volen repetir per la "resposta molt bonica" per part dels alumnes.

La novetat d'aquesta darrera Temporada de La Sala va ser l'avanįament de les obres mitja hora, iniciant-se els espectacles a les 20.30h. "La majoria de la gent que ens ho ha comentat ho troben molt encertat", afirma Puig, ja que l'hora de sortida de La Sala és més adequada per poder seguir la nit amb un sopar. Per aquesta raķ, i tot i que s'havien plantejat avanįar-la mitja hora més de cara a la propera Temporada,el regidor de Cultura creu que respectaran el mateix horari que aquest any. 

La propera Temporada de La Sala comenįarā la segona quinzena d'octubre i, encara que Āngel Puig no ens pot avanįar cap espectacle, des de la regidoria de Cultura estan treballant per seguir amb la varietat d'obres posant-se el llistķ una mica més alt. 

Podeu escoltar l'entrevista al regidor de Cultura, Āngel Puig:

Publicat el 16.05.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT D'ARGENTONA Š 2014