Alumnes de les escoles Bernat de Riudemeia i Sant Miquel del Cros s'instal·laran aquest divendres a la plaça Nova.

Durant aquests dies els alumnes estan adequant l'aparador que instal.laran i també aprenen tècniques per atendre als clients en l'acte de compra. Enguany, l'Àngels Espelt, propietària de dos establiments del municipi: Can Coll i la Sabateria Coll, ha impartit una sessió en què els ha ensenyat tècniques d'aparadorisme i de venda.

Aquesta activitat forma part del projecte “Cultura emprenedora a l'escola”, que es porta a terme a l'Escola Bernat de Riudemeia i l'Escola Sant Miquel del Cros.

Es tracta d'un projecte promogut per  les àrees d'Atenció a les Persones i de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, amb l'objectiu de fomentar les competències i els valors de l'emprenedoria a través de la creació i la gestió d'una cooperativa a l'escola. L'esperit emprenedor es considera una competència clau a assolir en finalitzar els ensenyaments obligatoris, que cal mantenir i reforçar al llarg de la vida, ja que capaciten les persones per a l'impuls dels seus projectes professionals i vitals.

assessorament_aparadors_br2017

assessorament_aparadors_cros2017

assessorament_aparadors_br2017bis

Informació publicada el 15 de maig de 2017