Notícies
Publicat el 26.04.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'ANC d'Argentona donarà suport a Carme Forcadell

L'entitat organitza un autocar per recolzar la Presidenta del Parlament en la seva citació al TSJC el 8 de maigbus ANC_gran

La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, està citada a declarar davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) el proper 8 de maig. Prestarà declaració en qualitat d'investigada per la segona querella interposada per la fiscalia a instàncies del Tribunal Constitucional, una querella que acusa Forcadell i la resta d'integrants de Junts pel Sí a la mesa del Parlament de prevaricació i desobediència per haver aprovat el debat i la votació sobre el referèndum d'autodeterminació.

L'Assemblea Nacional de Catalunya a Argentona ha organitzat un autocar amb 55 places disponibles per tal que aquells que vulguin puguin donar suport a la presidenta del Parlament. L'autocar sortirà de la Plaça Nova pels volts de 3/4 de 7 del matí i tornarà a Argentona cap al migdia. Els interessats poden contactar amb els integrants de l'ANC d'Argentona. El seu president, Quildo Camats, afirma que en democràcia "no es pot portar al tribunal a la presidenta del Parlament perquè no s'ajusti al que vol el govern de Madrid". Camats afegeix que "els Parlaments són per parlar i s'ha de poder parlar de tot" i sentencia: "Ens sembla molt greu que arribin a aquest extrem".

Carme Forcadell està citada el 8 de maig a les 9h i, posteriorment, declararà Anna Simó. Lluís Corominas i Ramona Barrufet ho faran el 12 de maig mentre que Joan Josep Nuet declararà el 23 de maig.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800