Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
'Davant d'un conflicte entre vehicle i vianant, hem de prioritzar el vianant'

Pere Mķra defensa el resultat dels darrers canvis en la mobilitat d'Argentona

El regidor de mobilitat, Pere Mķra, es mostra satisfet dels resultats dels darrers canvis en la circulaciķ d'Argentona. El portaveu d'Esquerra ho ha explicat avui a la Roda Política d'abril, tot recordant que l'objectiu prioritari dels canvis que s'han dut a terme és la millora de la seguretat per a les persones. "Pretenem pacificar el trānsit del centre histōric per donar seguretat i accessibilitat als vianants", ha explicat. 

Alguns dels canvis que s'han fet darrerament, com la retirada de la zona d'aparcament a la Plaįa de l'Església, van topar amb les reticčncies inicials per part de veīns i comerciants. No obstant aixō, Mķra assegura que tothom s'ha anat adaptant als canvis. A més, sosté que les zones de prioritat per a vianants afavoreixen la dinamitzaciķ del teixit comercial: "Totes les experičncies que tenim al voltant és que la pacificaciķ dels centres histōrics acaba generant una revitalitzaciķ d'aquests punts i aixō beneficia principalment els botiguers"

A tots aquests canvis encara caldrā sumar-hi una altra novetat: la implantaciķ de la zona vermella. Aquesta zona tindrā el mateix funcionament que l'actual zona blava d´Argentona, és a dir, aparcament limitat gratuīt que s'ha de senyalitzar obligatōriament amb disc horari. L'única diferčncia que hi haurā és que es contractarā una empresa de vigilāncia que s'encarregarā de sancionar els conductors que no compleixin amb la limitaciķ horāria. Pere Mķra ha explicat que no hi ha voluntat recaptatōria en la mesura perquč, de fet, les sancions, en cas de posar-se, seran molt baixes. "Hem previst que puguis anulˇlar la denúncia al mateix moment", detalla. 

T'ha estat útil aquesta informaciķ?  Sí  No
Publicat el 19.04.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter