Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
El concurs de cartells d'Argillā més internacional

L'exposiciķ, que compta amb 65 treballs molt diversos, es pot visitar fins el 7 de maig al Museu del CāntirCartell Mostra Argillā 2017

L'obra "Terra" del mataroní Jaume Arnau, ha estat l'escollida per ser, enguany, la imatge d'Argillā, la Fira Internacional de la Cerāmica d'Argentona. Aquesta obra també forma part de l'exposiciķ del trenta-vuitč concurs de cartells de la fira, una mostra que compta amb 65 treballs i que es pot veure al Museu del Cāntir fins el 7 de maig.

El director del Museu del Cāntir, Oriol Calvo, estā satisfet amb la gran quantitat de treballs presentats perō, sobretot, amb la qualitat i la procedčncia d'aquests ja que cada vegada hi participen més artistes de fora de Catalunya. En aquesta ocasiķ, es van presentar obres d'autors de Mallorca, Astúries, Andorra i, fins i tot, d'Holanda un fet que mostra que el concurs de cartells d'Argillā "s'estā obrint geogrāficament" i que propicia que cada vegada la qualitat i la competčncia sigui superior.

Podeu veure fotografies de l'exposiciķ al Facebook de Rādio Argentona.

70 expositors a l'Argillā d'aquest any

El proper pas de la Fira Internacional de la Cerāmica serā ja a principis del mes de maig quan estā previst presentar el Cāntir de l’any que, aquesta vegada, comptarā amb diverses novetats. Es produiran edicions limitades i numerades i s’apostarā per models contemporanis amb més valor artístic. Per tant, es canvia l’estratčgia per tal de remuntar la venda del cāntir i arribar a nous públics.

Finalment, del 7 al 9 de juliol se celebrarā la Fira Internacional de Cerāmica Argillā que, en aquesta ocasiķ, comptarā amb 70 expositors, 15 dels quals seran ceramistes italians, que és el país convidat. Oriol Calvo destaca la "notable" quantitat d’expositors que hi haurā perō també la diversitat de la qual podran gaudir els visitants ja que hi haurā representats paīsos nous fins ara a la fira, com és Armčnia.

T'ha estat útil aquesta informaciķ?  Sí  No
Publicat el 12.04.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter