Notícies
Publicat el 23.03.2017
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Les Ginesteres tindrà una oficina municipal d'atenció ciutadana

Una cinquantena de veïns i veïnes de Les Ginesteres van assistir aquest dimecres al Saló de Pedra a la reunió informativa convocada per l'Ajuntament d'Argentona per tal de presentar algunes de les inversions i propostes que el govern vol impulsar al veïnat.

Reunió Informativa Les Ginesteres

Els regidors d'Espai Públic i Obres, Vador Casas, i de Cohesió, Susana López, van presentar a l'inici de la reunió la nova regidoria de Cohesió, àrea creada en aquest mandat per tal de millorar la relació i comunicació de l'Ajuntament amb els diversos veïnats del municipi i la cohesió entre aquests nuclis i el centre de la vila. El govern es va comprometre a destinar anualment una partida d'inversions exclusiva per a la millora dels espais i els equipaments de Les Ginesteres.

Projectes

Una de les primeres prioritats de l'Ajuntament és la creació d'una Oficina municipal d'atenció ciutadana, que s'instal.laria a l'antic restaurant de Les Ginesteres, per tal de facilitar l'accés als veïns i acostar l'administració local al veïnat. La construcció també s'habilitarà com a local social, per acollir reunions i activitats ciutadanes.

Abans de l'estiu està previst que comencin les obres d'enderrocament de l'edifici, així com la retirada de totes les estructures de fibrociment d'aquest espai.

Els representants del govern també van presentar les propostes per arranjar l'entrada del veïnat, amb la remodelació de la parada del bus i l'espai de bústies, l'asfaltat del carrer Carles Riba, així com la voluntat de millorar la seguretat viària. També es va animar als veïns a traslladar a l'Ajuntament suggeriments per tal de rehabilitar i condicionar la zona esportiva, un altre dels assumptes que s'abordaran en els propers mesos amb la participació de la ciutadania.

Els veïns van estar molt receptius i participatius al llarg de tota la reunió. Algunes de les principals demandes i reivindicacions a l'Ajuntament van ser:  la millora del servei de correus per tal que les cartes arribin a les bústies dels habitatges, la reducció de la velocitat dels vehicles, la millora de la seguretat o alguns aspectes de la recollida de la brossa porta a porta.

L'associació Sant Domènec de Les Ginesteres va aprofitar la sessió per presentar els seus membres i els objectius de treballar plegats pels interessos del veïnat.

Si voleu més informació sobre la regidoria de Cohesió visiteu el web www.argentona.cat/cohesio

Reunió Informativa Les Ginesteres

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800