Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
Argentona rebrā 180.000€ en concepte de l'IBI de la C-32

Aquest any acaben els beneficis fiscals per a les concessionāries de les autopistes catalanesgoogle maps_faldķ gran

Després de diversos anys reclamant l'IBI a les empreses concessionāries de les autopistes, finalment aquest any finalitzen aquests beneficis fiscals. En concret, l'Ajuntament d'Argentona rebrā 180.000€ en concepte de l’IBI de l’autopista C-32. Aquest anunci va arribar a l’Ajuntament el passat mes de setembre i, per tant, aquest import ja estā consignat al pressupost actual. 

L'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, ha manifestat que és "una molt bona notícia" i, sobretot per aquelles poblacions on l'autopista ocupa una gran part del territori municipal: "pot ser un punt d'inflexiķ important en els ingressos de molts ajuntaments". Calvo ha explicat que ara els consistoris estan molt pendents de que les empreses ingressin l’import que toca i esperen que ho facin abans de l’estiu. 

Des de l’any 2000 diversos ajuntaments de la comarca han estat reclamant que s’obligués a les concessionāries de les autopistes a pagar l’IBI. Després d’un llarg procés, s’ha aconseguit que el Tribunal Suprem hagi reconegut que la bonificaciķ que feien les concessionāries -fins ara del 5%- ja ha caducat i han de pagar l’impost sencer. A més de l’autopista del Maresme, Abertis també haurā de pagar l’IBI als municipis per on passi la C33, l’AP7 i l’AP2. Es calcula que aixō suposarā als consistori uns nous ingressos de fins a 14M d'€ en total. 

T'ha estat útil aquesta informaciķ?  Sí  No
Publicat el 20.03.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter