Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
Intercanvi escolar amb alumnes del municipi agermanat d'Aubagne

Uns 25 joves visitaran Argentona del 23 al 28 de marį

Agermanament Argentona-Aubagne

El proper dijous 23 de marį arribarā a Argentona una delegaciķ del municipi agermanat d'Aubagne formada per 25 alumnes del Collčge Lou Garbalan. Els joves, que viatjaran acompanyats per un parell de professors del centre, s'instalˇlaran als domicilis de famílies d'Argentona que els acolliran durant els seus dies d'estada al munipi.

El mateix dijous a la tarda hi haurā l'acte de recepciķ oficial i durant la resta de dies combinaran itineraris per Argentona, per cončixer el municipi, el castell de Burriac o el Museu del Cāntir, entre d'altres, amb sortides a Barcelona per visitar monuments, zones i punts emblemātics de la ciutat comtal. També passaran alguns matins a l'Institut d'Argentona per assistir a les classes del centre. La seva estada a Argentona es prolongarā fins al dimarts 28 de marį.

Antecedents

El passat mes d'octubre alumnes de l'Institut d'Argentona van participar ja en un intercanvi gaudint d'uns dies a la ciutat francesa. El novembre de 2015 l'Ajuntament d'Argentona també va assistir a unes jornades d'emprenedoria a Aubagne.

Els dos municipis van signar el seu agermanament el mes d'octubre de 2015. Aubagne és una ciutat de la Provenįa de gairebé 47.000 habitants i molt propera a Marsella. Aubagne i Argentona comparteixen el seu vincle amb la cerāmica i la terrissa i l’organitzaciķ d’una fira de cerāmica d'abast internacional.

*Foto: Acte d'agermanament entre els municipis d'Argentona i Aubagne. 5 octubre 2016

T'ha estat útil aquesta informaciķ?  Sí  No
Publicat el 16.03.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter