Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Fins al 13 d'abril es poden presentar els treballs a la nova ediciķ de la Mostra Literāria d'Argentona
A banda de prosa i poesia també hi ha una categoria de microrelats de fins a 140 carācters

Mostra Literāria 2017

cartell mostra literaria 2107

El proper dilluns 20 de marį s'obre el termini de presentaciķ de treballs a la nova ediciķ de la Mostra Literāria d'Argentona, que enguany arriba a la 34a ediciķ.

La data límit per a presentar les propostes serā el dijous 13 d'abril i es poden fer arribar a l'Oficina d'Atenciķ Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona, en l'horari d'atenciķ, de dilluns a divendres de 8:30 a 14 hores i els dijous també de 16 a 19 hores. Només s'acceptarā una obra per categoria, modalitat i participant. Els treballs hauran de ser en catalā, individuals i totalment inčdits. 

A banda de les categories de prosa i poesia, es podran presentar també microrelats de fins a 140 carācters, sense límit d'edat, i també relats breus per a discapacitats intelˇlectuals, també sense límit d'edat dels participants. El veredicte es farā públic el dijous dia 27 d’abril a les 19 hores al Salķ de Pedra de l'antic Ajuntament.

Les obres premiades seran presentades per l´Ajuntament d´Argentona a la fase comarcal per participar a la fase final de la XXXIV Mostra Literāria del Maresme. 

Podeu consultar les bases de la Mostra Literāria al següent enllaį

Publicat el 15.03.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT D'ARGENTONA Š 2014