Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
'TxA sķn una mica contradictoris'

Calvo critica que estiguin a favor de la Reforma Horāria perō no facin cap pas al respecte

La Reforma Horāria va ser un dels punts que va suscitar més polčmica en l'últim ple. El cap de llista de la CUP i alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, no s'esperava que Tots per Argentona (TxA) s'abstingués en l'aprovaciķ de la Reforma Horāria després de treballar-la conjuntament. Tot i aixō, a Calvo no el sorprčn i ha criticat que la formaciķ no aposti fermament per la Reforma Horāria. Afirma que TxA "sķn una mica contradictoris" perquč diuen estan a favor de la reforma perō "no pensen fer cap pas" al respecte.

Eudald Calvo també s'ha mostrar decebut amb Tots per Argentona després que, en l'últim ple, una persona del públic acusés l'equip de govern de ser el responsable del judici d'Argentona Projectes en quč estan encausats els regidors de Tots per Argentona, Pep Masķ i Xavier Collet, a banda de l’exalcalde Ferran Armengol i l’exregidor Miquel Mendoza. Eudald Calvo he reiterat que l’equip de govern no hi té res a veure i s’ha mostrat decebut perquč ningú de Tots per Argentona rectifiqués aquesta opiniķ del públic.

També referent a les intervencions del públic, es va demanar a l’equip de govern que solucionés la mala connectivitat d’Argentona i Barcelona amb transport públic. L’alcalde ha detallat que fa temps que el consistori insisteix en la necessitat d’un autobús que uneixi la vila amb Barcelona perō és un aspecte que depčn de la Generalitat. Calvo creu que és interessant lluitar-hi i ha animat a crear una plataforma d’afectats similar a la dels autobusos de la Universitat Autōnoma de Barcelona (UAB) per tal de pressionar més la Generalitat.

En altres termes, Eudald Calvo s’ha felicitat per l’aprovaciķ del Codi Čtic i de bon Govern i ha justificat que a partir d’aquest any els nens i nenes de 0 a 3 anys hagin de pagar per entrar a la piscina municipal. Calvo ha dit que els 3€ de l’abonament trimestral és només el cost de produir el mateix abonament. Pel que fa a la prōrroga del contracte a l’empresa Boquet pel manteniment dels equipaments municipals, l’alcalde ha defensat que el govern no tenia cap altra alternativa si no es volia deixar de fer el manteniment a les instalˇlacions.  

Escolteu l'entrevista sencera a l'alcalde i cap de llista de la CUP, Eudald Calvo:

T'ha estat útil aquesta informaciķ?  Sí  No
Publicat el 14.03.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT D'ARGENTONA Š 2014