Argentonacomunicació.cat - ARGENTONA COMUNICACIÓ

Argentona Comunicació social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
'TxA són una mica contradictoris'

Calvo critica que estiguin a favor de la Reforma Horària però no facin cap pas al respecte

La Reforma Horària va ser un dels punts que va suscitar més polèmica en l'últim ple. El cap de llista de la CUP i alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, no s'esperava que Tots per Argentona (TxA) s'abstingués en l'aprovació de la Reforma Horària després de treballar-la conjuntament. Tot i això, a Calvo no el sorprèn i ha criticat que la formació no aposti fermament per la Reforma Horària. Afirma que TxA "són una mica contradictoris" perquè diuen estan a favor de la reforma però "no pensen fer cap pas" al respecte.

Eudald Calvo també s'ha mostrar decebut amb Tots per Argentona després que, en l'últim ple, una persona del públic acusés l'equip de govern de ser el responsable del judici d'Argentona Projectes en què estan encausats els regidors de Tots per Argentona, Pep Masó i Xavier Collet, a banda de l’exalcalde Ferran Armengol i l’exregidor Miquel Mendoza. Eudald Calvo he reiterat que l’equip de govern no hi té res a veure i s’ha mostrat decebut perquè ningú de Tots per Argentona rectifiqués aquesta opinió del públic.

També referent a les intervencions del públic, es va demanar a l’equip de govern que solucionés la mala connectivitat d’Argentona i Barcelona amb transport públic. L’alcalde ha detallat que fa temps que el consistori insisteix en la necessitat d’un autobús que uneixi la vila amb Barcelona però és un aspecte que depèn de la Generalitat. Calvo creu que és interessant lluitar-hi i ha animat a crear una plataforma d’afectats similar a la dels autobusos de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per tal de pressionar més la Generalitat.

En altres termes, Eudald Calvo s’ha felicitat per l’aprovació del Codi Ètic i de bon Govern i ha justificat que a partir d’aquest any els nens i nenes de 0 a 3 anys hagin de pagar per entrar a la piscina municipal. Calvo ha dit que els 3€ de l’abonament trimestral és només el cost de produir el mateix abonament. Pel que fa a la pròrroga del contracte a l’empresa Boquet pel manteniment dels equipaments municipals, l’alcalde ha defensat que el govern no tenia cap altra alternativa si no es volia deixar de fer el manteniment a les instal·lacions.  

Escolteu l'entrevista sencera a l'alcalde i cap de llista de la CUP, Eudald Calvo:

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Publicat el 14.03.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter