Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Pāgines
Compromís de qualitat Policia Local
Compromís de qualitat

A través de l´Oficina d´informaciķ i atenciķ al ciutadā de la Policia Local d'Argentona, es recullen denúncies durant les 24 hores, sempre que les disponibilitats del servei ho permetin, informant i acompanyant les persones denunciants sobre els seus drets en cas de ser víctimes d´un delicte.

Es proporciona informaciķ sobre matčries de competčncia policial, ajudant en la resoluciķ de qüestions plantejades i tramitacions i garantint la confidencialitat de les mateixes.

La gestiķ de trāmits administratius es duu a terme en un temps māxim de 48 hores, sempre que siguin competčncia exclusiva del Cos de Policia.

En cas d´acumulaciķ o prioritzaciķ de tasques a causa de situacions sobrevingudes que impedeixin el compliment dels compromisos establerts, es donaran les explicacions corresponents i es farā un esforį addicional per completar el servei amb la māxima agilitat.

La Policia Local d'Argentona celebra, com a mínim, un cop l´any la Junta Local de Seguretat per coordinar-se amb els Mossos d´Esquadra i cada tres mesos es reuneix amb la Mesa de coordinaciķ operativa per a la cooperaciķ entre cossos de seguretat que operen en el territori. També participa anualment al Cercle de comparaciķ intermunicipal de policia local de la Diputaciķ de Barcelona.

Condicions d'accés

Es pot accedir a l´Oficina d´informaciķ i atenciķ al ciutadā, així com trucar-hi per telčfon durant les 24 hores del dia.

Si necessiteu el servei de bombers, cal trucar al 112. Per altres qüestions que no siguin de competčncia policial, el telčfon d'atenciķ ciutadana de l´Ajuntament d'Argentona és el 937974900.

Drets de les persones usuāries

1. Ser auxiliats quan ho necessitin.

2. Veure defensada la seva integritat, béns i interessos d´acord amb les lleis.

3. Veure preservat el dret a la intimitat.

4. Rebre un bon tracte en totes les situacions on intervingui la Policia Local d'Argentona, essent escoltats i descartant tota discriminaciķ per cap tipus de circumstāncia (gčnere, procedčncia, edat...).

5. Recķrrer aquelles decisions policials amb les quals no estiguin d´acord.

6. Fer queixes i suggeriments en relaciķ als serveis prestats per la Policia.

7. Cončixer l´estat de la tramitaciķ dels procediments administratius dels quals en siguin part.

8. Rebre assessorament respecte a la utilitzaciķ dels serveis policials.

Deures de les persones usuāries

1. Fer un ús responsable de les instal•lacions i serveis de la Policia Local d'Argentona, respectant l´ordre d´atenciķ i mantenint una actitud de respecte envers la resta de persones usuāries del servei i dels treballadors i treballadores.

2. Facilitar de forma certa les dades d´identificaciķ personal i les relatives a la prestaciķ d´un servei o procediment, així com comunicar la modificaciķ de dades personals que puguin afectar a la prestaciķ d´un servei.

3. Assegurar-se de la lectura i comprensiķ d´allō que se signa. 

4. Obeir les recomanacions del personal municipal en cas d´emergčncia o evacuaciķ de l´Oficina d´informaciķ i atenciķ al ciutadā de la Policia Local d'Argentona. 

Ajudeu-nos a millorar

Ja que ens permeten millorar, les vostres queixes o suggeriments seran ateses amb cura i tindran resposta en un termini māxim de vuit dies.

Les podeu comunicar verbalment a l´Oficina d´Atenciķ al Ciutadā de la Policia Local d'Argentona, per mitjā del Llibre de queixes i suggeriments o a través d'una bústia que trobareu a les oficines. Podeu escriure també al correu electrōnic policia.argentona@argentona.cat o exposar-les a l´agent de proximitat.

T'ha estat útil aquesta informaciķ?  Sí  No
AJUNTAMENT D'ARGENTONA Š 2014