Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
Canvia el model de poda

El biōleg i assessor, Josep Selga, ho explicarā avui a les 19h al Salķ de Pedra

Josep Selga_faldķ gran

Aquesta tarda el Salķ de Pedra acull la xerrada “De la poda a la gestiķ de l’arbrat públic”, una xerrada oberta a tothom i que respon a la necessitat d’explicar les actuacions que s’estan fent a la vila i el canvi de sistema que s’estā duent a terme. Actualment s’aposta per la salut del propi arbre i el seu creixement natural perō controlat. Amb el nou mčtode el propi arbre ha d'arribar a organitzar la seva prōpia estructura. Per tant, es canvia el model i, un dels canvis que ja podem observar és que cada arbre es tracta de manera individual, realitzant un tractament personalitzat, tal i com es contempla al Pla de Poda d’Argentona, organitzat en tres fases i que es durā a terme al llarg de tres anys. 

El Pla de Poda forma part del que ha de ser el Pla Director de l’Arbrat Urbā d’Argentona que parteix d’un estudi de l’estat actual dels arbres del municipi. A Argentona abunden els plātans, els quals suposen un 50% del total de l’arbrat. Els plātans no sķn dolents perō, Josep Selga afirma que ha d’haver-hi varietat i el més recomanable és que una mateixa espčcie només suposi un 10% del total de l’abrat. Per tant, l’objectiu és fer noves plantacions d’altres espčcies, un fet que estarā contemplat en aquest Pla Director de l’Arbrat Urbā d’Argentona. 

La xerrada “ De la poda a la gestiķ de l’arbrat públic” té lloc avui a les 19h al Salķ de Pedra i anirā a cārrec del biōleg, Josep Selga.

Escolteu l'entrevista de Josep Selga al programa A Mig Matí:

T'ha estat útil aquesta informaciķ?  Sí  No
Publicat el 13.03.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT D'ARGENTONA Š 2014