Notícies
Publicat el 15.02.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'No hi ha causa perquè dimitim'

Segons Masó, les indemnitzacions havien d'anar a càrrec d'Argentona Projectes, signant dels contractes

El cap de llista de Tots per Argentona i encausat pel cas d'Argentona Projectes, Pep Masó, ha reiterat avui que, els primers mesos de ser alcalde no tenia constància dels compromisos que s'havien adquirit amb els antics propietaris dels locals de Can Doro i Cal Guardià en concepte d'expropiació. Masó ha explicat que, entre l'any 2002 i 2004 Argentona Projectes, amb Jordi Pinart al capdavant, va signar uns contractes en concepte d'indemnitzacions però que el seu govern no en va tenir constància fins ben entrat el 2008, és a dir, l'any següent de la seva presa de possessió com a alcalde. Aleshores, segons Masó, va consultar a Secretaria de l'Ajuntament si podia incloure aquests contractes en el Balanç d'Argentona Projectes i la resposta va ser negativa. De fet, el cap de llista de Tots per Argentona ha aportat avui a la ràdio un informe de Secretaria de l'Ajuntament d'Argentona en el qual s'afirma que els contractes formalitzats per Argentona Projectes "no s'ajusten a dret"

D'altra banda, Masó, ha desmentit les paraules del cap de llista d'Agrupació Argentona, Fèlix Rosa, -l'acusació particular del cas als jutjats-, i ha afirmat que les indemnitzacions no les havia de fer efectives Mas Vilanova -l'empresa que havia de construir a Can Doro-, sinó Argentona Projectes, que és qui va signar els contractes: "tant de bo hagués estat Mas Vilanova qui hagués hagut de fer front a les indemnitzacions". Pep Masó ha afegit que "l'any 2006 no estava consignat el valor d'aquests compromisos i en la memòria d'Argentona Projectes no hi havia relacionada l'existència d'aquests contractes". 

Per últim, els caps de llista de la majoria de partits que han passat per la Roda Política de febrer han afirmat que els seus codis ètics no els permetrien seguir de regidor una vegada estan encausats, però Masó no veu una "causa perquè dimitim però, en tot cas, no ho han de decidir ells sinó l'Assemblea de Tots per Argentona" que tindrà lloc el proper diumenge 5 de març. Masó és contundent: "aquesta denúncia està feta amb ànims de desgastar el meu partit i les persones que l'encapçalem". 

Podeu escoltar l'entrevista sencera a Pep Masó:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800