Notícies
Publicat el 24.01.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La Sala acull diumenge una proposta de teatre solidari

'Els avis neixen amb arrugues' destinarà la recaptació a l'Associació Parkinson Maresme

teatreavis_faldollarg

Aquest diumenge la Sala d'Argentona acollirà un muntatge ben especial per diversos motius. En primer lloc perquè l'obra la representaran un grup de joves d'entre 13 i 15 anys de l'Aula de Mataró. En segon lloc perquè la recaptació de la representació es destinarà a l'Associació Parkinson Maresme. I, finalment, perquè el muntatge aborda la relació entre néts i avis sense caure en els tòpics carrinclons.

L'autor del text en què es basa el muntatge és Oriol Colomer que, en una entrevista a Ràdio Argentona, ha explicat que la idea li va sorgir després de perdre els seus avis. 'Vaig escriure-ho per necessitat personal', explica. El text el va treballar posteriorment amb un grup de joves de l'Aula de Teatre de Mataró i la seva posada en escena va tenir un gran impacte. Per aquest motiu, representants de l'Associació Parkinson Maresme van pensar que era una bona proposta per tal de portar-la a la Sala amb finalitat solidària.

La representació es podrà veure diumenge a les sis de la tarda. L'entrada serà gratuïta però els donatius dels assistens s'adreçaran, de forma íntegra, a l'Associació Parkinson Maresme.

Escolta l'entrevista sencera: 

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800