Notícies
Publicat el 16.01.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Una Festa Major molt popular

El Garrivern, els gegants i els Tres Tombs van ser els actes amb més assistència de públiccercavila gegants Festa Major St Julià - faldó gran

La Festa Major de Sant Julià va finalitzar ahir amb el Piromusical que es va poder veure des de Can Doro i altres indrets d'Argentona. Però anteriorment, des de divendres i durant tot el cap de setmana, el municipi ha acollit activitats per a tots els públics: inauguracions d'exposicions, el Garrivern, la mostra i cercavila de bèsties de foc, els concerts i balls a La Sala, la cercavila de gegants i els Tres Tombs entre altres.

La regidora de festes i actes culturals, Montse Cervantes, es felicita per la gran afluència de públic a la majoria d'actes de la Festa Major i ha assenyalat que, com era d'esperar, els actes amb més participació i implicació de la gent han estat el Garrivern, la cercavila de gegants i els Tres Tombs.

A la pàgina de Facebook de Ràdio Argentona també podeu veure un recull de fotografies de les Festa Major de Sant Julià, un vídeo de la cercavila de gegants i un del piromusical.

Uns Tres Tombs especials

Els Tres Tombs va ser, sens dubte, un dels actes amb més públic i més participació. Per primera vegada es va superar de llarg el centenar de cavalls participants i es va arribar fins a 120 cavalls i una desena de carruatges. El bon temps que vam tenir ahir a Argentona i la participació de l'associació d'hípica TTraid 33 de la localitat francesa de Braud et Saint Louis de Bordeus en poden ser els motius. 

Entre el primer i el segon tomb, el mossèn va beneir els animals que s'hi van acostar, la majoria gossos però també hi vam poder veure hàmsters i, fins i tot, una cabra. La rifa de la botifarra es va celebrar entre el segon i el tercer tomb, amb el 733 com a número premiat.

Podeu escoltar l'entrevista a Lluís Serra, representant de la Comissió de Sant Antoni Abad

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800