Notícies
Publicat el 13.01.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Donaré la raó al govern sobre el 'Porta a Porta'si li comporta un estalvi al ciutadà'

El Partit Popular d'Argentona visitarà aquesta setmana les urbanitzacions de Can Cabot i les Ginesteres per saber com s'està duent a terme la implantació del 'Porta a Porta'. Ho ha explicat el cap de llista dels populars, Fran Fragoso, en l'entrevista de gener a Ràdio Argentona. Fragoso encapçala l’única formació de l'Ajuntament que està en contra del model de recollida que s'aplica, per això ha tornat a defensar el retorn als contenidors perquè considera que donen més llibertat al ciutadà. També reclama que si el 'Porta a Porta' genera beneficis econòmics, tal i com ha explicat l'equip de govern, aquests repercuteixin en un abaratiment de la taxa.

Pel que fa a la seguretat ciutadana i a les mesures per evitar robatoris en domicilis, considera que la reunió mantinguda el 4 de gener a Argentona, i que va aplegar una trentena d'alcaldes i caps policials del Baix Maresme per parlar de robatoris, els dóna la raó.

Per altra banda, Fragoso també s'ha mostrat partidari de buscar un nou pla de gestió per tal de millorar l'autofinançament del Museu del Càntir. Creu que l'Ajuntament no hauria de finançar el Garrivern. I, pel que fa a l'avançament de l'horari dels plens, hi està d'acord tot i admetre que pot generar problemes a alguns regidors.

Escolta l'entrevista sencera: 

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800