Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 12.01.2017
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa obre el termini d'inscripcions
L'edició 2017 tindrà lloc el cap de setmana del 7 al 9 de juliol i comptarà amb Faenza i Itàlia com a ciutat i país convidat

Argillà 2016

El Museu del Càntir i l'Ajuntament d'Argentona organitzaran els dies 7, 8 i 9 del proper juliol una nova edició de l'Argillà Argentona - Fira Internacional de Ceràmica. En aquesta propera edició Faenza i Itàlia seran, simultàniament, la ciutat i el país convidats, disposant d'un espai especial on exposar les seves produccions.

La fira d'aquesta edició vol consolidar el nou format i dates iniciat fa dos anys. Enguany s'ajusten també els preus de participació a la fira, establient el preu de la parada de 3 metres a 100 euros i la de 6 metres a 200 euros. El període de sol.licituds romandrà obert fins al 31 de març. 

L'horari de la fira serà de 10 del matí a 10 del vespre  - amb pausa entre les 2 i les 5 de la tarda, i se situarà als carrers centrals de la vila. La Fira comptarà de nou amb demostracions de terrissa tradicional, tallers de torn i de rakú, mostra de cinema sobre ceràmica, exposicions de ceràmica contemporània, trepitjada de fang i altres propostes. La Festa del Càntir, per la seva banda, se seguirà celebrant el dia 4 d'agost, coincidint amb la Festa Major d'Argentona.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800