Notícies
Publicat el 10.01.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
"El Museu del Càntir s'autofinança en un 44,7%"

La mitjana d'autofinançament dels museus de la demarcació de Barcelona és del 13%

Àngel Puig ha defensat avui a Ràdio Argentona el nivell d'autofinançament del Museu del Càntir davant les crítiques de Tots per Argentona que ja han anunciat una moció sobre aquest tema. Puig recorda que el museu argentoní genera prop de la meitat dels recursos que calen per al seu finançament, mentre que la mitjana d'autofinançament dels museus de la Diputació de Barcelona es troba al 13%.

Puig també ha anunciat que Argentona tindrà una presència destaca a la celebració d'Argillà Auvagne. La ciutat francesa, que fa dos anys es va agermanar amb Argentona, celebrarà la seva fira internacional el 6 d'agost. El Museu del Càntir hi serà present, així com també un espectacle de dansa que s'ha encarregat al ballarí Toni Mira, en el que s'hi convidarà a participar a les escoles de dansa de la vila.

Durant l'entrevista Puig també s'ha referit a la Temporada de Teatre Música i Dansa que hi ha prevista pel primer trimestre de 2017. S'hi podran veure obres com l'èxit teatral Sota Teràpia, o L'electe, amb Ramon Madaula i Roger Coma. El soliloqui Ragazzo, amb el televisiu Oriol Pla, els concerts d'Aspencat i Chicuelo i Marco Mezquida Trio. També hi haurà, com sempre, aposta de dansa i espectacles adreçats al públic familiar. Tot plegat a La Sala, un teatre que cada any augmenta el seu nivell d'ocupació. Àngel Puig admet que la demanda d'us ha anat creixent de forma continuada.

Escolta l'entrevista sencera: 

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800