Notícies
Publicat el 10.01.2017
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Torna l'Espai de Debat Educatiu

L’àrea d'Educació de l'Ajuntament d'Argentona renova en aquest 2017 el projecte Espai de Debat Educatiu, unes trobades mensuals per compartir punts de vista,  formes d'educar, així com possibles suggeriments en relació a les respostes educatives que es donen quotidianament en el context escolar, social i familiar.

bates escola

El proper dilluns 16 de gener, a les 17:30 hores a l'Escola Argentona – Avgda. Països Catalans, 6 – es portarà a terme l’acte de presentació del nou curs i el tema de debat que s'abordarà. Enguany s'ha obert una enquesta per tal que les famílies i la comunitat educativa pugui triar entre quatre possibles eixos de debat: convivència , respecte, autoritat i afectivitat , i noves tecnologies  i que podeu trobar al següent enllaç argentona.cat/espaieducatiu2017.

La presentació comptarà amb la participació de les dinamitzadores de l'Espai Educatiu, Maria Jesús Comellas i Pili Garcia. Aquesta reunió i les posteriors trobades comptaran amb un servei d'acollida d'infants per tal d'afavorir la participació de les famílies.

Aquest projecte de participació i debat educatiu amb i per a les famílies  compta amb el suport de la resta de la comunitat educativa des d'un plantejament municipal i la Diputació de Barcelona.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800