Notícies
Publicat el 10.01.2017
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Primer ple del 2017

Aquest dilluns es va celebrar el primer ple municipal de l'any 2017, una sessió que es va prolongar durant poc més d'una hora.

El plenari va aprovar per unanimitat dos convenis amb el Consell Comarcal del Maresme, un d'ells per millor la gestió de les bosses de personal i la selecció de treballadors per a l'Ajuntament, així com la pròrroga per a la delegació del servei d'atenció domiciliària. També va rebre el vist-i-plau majoritari la cobertura urgent de places davant la jubilació recentment de dos conserges municipals.

Per contra, es va retirar la moció en què es proposava avançar el ple municipal a les 18 hores per tal d'assolir un major consens amb els grups de l'oposició.

A l'apartat de mocions d'urgència, va prosperar amb els vots del govern i del PP i el vot en contra de Tots x Argentona la desestimació de les al·legacions presentades pel comitè de treballadors i l'aprovació definitiva del pressupost municipal 2017.

A la part final, el regidor de Cultura i Educació i president del Patronat del Museu del Càntir, Àngel Puig, va voler puntualitzar algunes qüestions que es van tractar en l'anterior ple municipal i va informar sobre algunes qüestions, com la voluntat del govern d'ampliar les instal•lacions del Museu o de les novetats del projecte de l'Espai de Debat Educatiu.

Al torn de precs i preguntes, Tots x Argentona va consultar sobre el funcionament de l’àrea d'emergència des que s'ha traslladar a la deixalleria municipal, també per alguns dels darrers canvis de circulació i la senyalització o el repartiment del full informatiu del pressupost municipal.

Diversos veïns van intervenir per plantejar diverses qüestions relacionades principalment amb la via pública o el funcionament d'alguns serveis, com l’àrea d'emergència.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800