Notícies
Publicat el 04.01.2017
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Es reuneixen alcaldes i caps policials del Baix Maresme i Maresme Central

L'objectiu de la trobada ha estat treballar per millorar la seguretat ciutadana de la comarca

seguretat faldó gran

El Saló de Pedra ha acollit la trobada entre alcaldes i caps policials. 

Argentona ha acollit aquest dimecres 4 de gener la trobada dels alcaldes i alcaldesses dels municipis del Baix Maresme i Maresme Central (fins a Caldes d'Estrac) que pertanyen a les àrees bàsiques policials de Premià de Mar i Mataró, així com dels representants del Cos dels Mossos d'Esquadra per tal de treballar conjuntament en la millora de la seguretat ciutadana de la zona, concretament pel que fa referència als robatoris a domicilis.

La reunió tenia l'objectiu de treballar per rebaixar el nombre de robatoris que afecten a tota la zona i ha arribat a dues conclusions:

  • Els municipis sol•licitaran una reunió amb l'Hble. Sr. conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Sr. Jordi Jané, per tractar sobre la problemàtica i requerir-li més recursos per poder fer front als robatoris; tant pel que fa a la investigació com pel que fa a la presència pública d'agents.
  • Cal constituir com més aviat millor una Junta Comarcal de Seguretat, en el marc del Consell d'Alcaldes, per tractar de manera ordinària i a nivell comarcal aquesta qüestió –ara mateix, la més important a nivell de seguretat ciutadana-, i altres que puguin aparèixer.

Aquestes dues reunions seran els propers passos que es faran després de la trobada d'avui.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800