Notícies
Publicat el 28.11.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'Ajuntament decidit a actuar contra Endesa pels continuats talls de subministrament elèctric

Ahir a la nit 118 abonats argentonins de Les Ginesteres van quedar-se sense llum

gines_faldogran

Una avaria ha deixat aquest diumenge a la nit sense subministrament elèctric 118 llars d'Argentona. El mateix tall ha afectat un total de 2.230 clients d'Endesa del Maresme. Però aquesta incidència no és nova, pels veïns de la urbanització de Les Ginesteres i de Sant Jaume de Traià s'ha convertit en un maldecap habitual. Per aquest motiu, ja fa dies que l'alcalde de la vila, Eudald Calvo (CUP), insta als ciutadans a presentar queixes formals a través del Consistori. "Apostem per una actuació coordinada entre els afectats i l'Ajuntament per poder fer front a aquesta empresa monopolista que ens està prenent el pèl", denuncia Calvo. 

Per tal de presentar la queixa formal només cal aportar el nom del titular del contracte de subministrament, l'adreça i el codi CUPS que es troba en totes les factures que envia la companyia. L'objectiu del govern argentoní és reclamar directament a la companyia i, en cas que aquesta no doni una resposta satisfactòria, traslladar la queixa a la Conselleria d'Indústria i Energia instant-la a actuar. 

Eudald Calvo considera que el servei que està oferint Endesa als seus abonats és "una vergonya" i "una estafa" ja que l'empresa no compleix les seves funcions davant de centenars d'abonats que paguen els rebuts. 

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800