Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 20.10.2016
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Canvis de circulació a l'entrada i sortida del centre urbà des del carrer Sant Sebastià de Baix
S'invertirà l'actual sentit de circulació al tram entre el carrer Gran entre St Sebastià de Dalt i Ramon Par

Radar Simpàtic

La propera setmana s'iniciaran els treballs per a implementar millores de circulació a l'entrada i sortida del centre urbà des de l'accés nord del carrer Sant Sebastià de Baix.

S'invertirà l'actual sentit de circulació al tram del carrer Gran entre els carrers Sant Sebastià de Dalt i Ramon Par, i passarà a ser d'entrada des del carrer Sant Sebastià de Baix  i fins a l'aparcament de Cal Guardià. En paral.lel, diverses vies de l'entorn es reduiran a un únic sentit de circulació. Serà el cas del carrer Sant Narcís, en el tram comprès entre els carrers Ramon Par i Montseny; el carrer Sant Sebastià de Dalt, entre els carrers Gran i Montseny; també el carrer del Nord i Les Feixes en la seva totalitat, a més d'un tram del carrer del Puig.

L'objectiu és el d'endreçar la circulació i reforçar la seguretat viària d'aquests carrers, reduïnt els nusos i punts conflictius que es produeixen a l'entrada i sortida del municipi per aquesta via. Aquests canvis s'han consensuat des de l'Ajuntament amb l'associació comercial Argentona Es Mou, i es tracta d'una demanda històrica d'aquest sector per tal de facilitar l'accés al nucli urbà des del carrer Sant Sebastià.

*Al mapa podeu veure marcat amb fletxa blava els nous sentits de circulació. Clica sobre la imatge per veure-la ampliada

Mapa Circulació

Aquests canvis estan motivats per l'estudi de mobilitat del municipi que fa alguns mesos va redactar la Diputació de Barcelona a petició de l'Ajuntament d'Argentona. Darrerament ja s'han dut a terme algunes de les recomanacions que plantejava aquest treball per tal de resoldre diverses problemàtiques en el trànsit de la vila, com el nou accés amb semàfor des de la ronda de Llevant, o les millores de seguretat en els accessos a la zona esportiva i centres escolars des de la carretera de Vilassar, i que s'han implementat amb èxit.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800