Ajuntament d'Argentona

Pere Móra, regidor de mobilitat, ha avançat els propers canvis en la circulació d'Argentona 

peremora_faldogran

El proper 24 d'octubre s'iniciaran els treballs per tal de canviar el sentit del tram superior del Carrer Gran i convertir els carrers Ramon Par i Sant Narcís en vies d'un únic sentit. El regidor de mobilitat, Pere Móra, ho ha anunciat a l'entrevista política d'octubre on també ha detallat que els carrers Ramon Par i Sant Narcís passaran a tenir un únic sentit de circulació.

La informació sobre aquests canvis es farà aquesta setmana arribar als veïns de la zona. És previst que els treballs d'adequació s'allarguin dos dies. Móra ha recordat que el canvi està avalat per l'estudi de mobilitat realitzat pel consistori i, a més, respon a les demandes realitzades especialment pels comerciants del centre d'Argentona que sempre han reclamat que es facilités l'entrada de vehicles provinent de la part nord del municipi. Aquesta setmana s'enviarà la comunicació als veïns de la zona. Móra creu que la majoria se'n veuran beneficats tot i que admet que quan hi ha canvis de circulació sempre generen queixes perquè comporten canvis d'hàbits.

Pel que fa al resultat dels Pressupostos Participatius, el regidor d'Esquerra assegura que la proposta guanyadora, consistent a redactar un projecte sobre la cobertura de la piscina municipal, es durà a terme. Tot i així, avisa que l'obra haurà d'esperar perquè el govern prioritzarà la biblioteca. 

Finalment, sobre el projecte de remodelació de les parades de la Plaça de Vendre, el regidor republicà ha donat més detalls del tipus d'edifici 'mòbil' que s'hi preveu instal·lar. Defensa que és un tipus de construcció que no compromet el futur de l'espai, que estèticament ve avalada per diversos premis en l’àmbit del disseny i que, a més serà més econòmica. Aquest projecte es va explicar al Consell Municipal de Patrimoni dilluns passat i, segons Móra, el van veure-ho amb bons ulls. 

Escolta l'entrevista sencera:

Publicat el 19.10.2016