Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Éxit a la Jornada de Tasta vins

El passat divendres 7 d'octubre a les 7 de la tarda va tenir lloc la primera sessió d'Iniciació al tast de vi enmmarcada dins del mes de la DO Alella,

Va ser una sessió de dues hores, amb l'explicació d'un sommelier i on es van tastar cinc vins de la DO Alella. Pansa blanca Muscat2015 (Blanc), Bouquet d'Alella 2015 (Blanc), Roura Merlot 2015, Can Pallarolas Argentona (negre), Parvus Syrah (Negre). 

Aquest mes d'octubre s'organitza el VI+, un esdeveniment de dinamització del territori de la DO Alella per donar a conèixer i promocionar el món del vi a través d'un cicle d'activitats i experiències enoturístiques.

Es tracta d'una oferta amb més de 80 propostes per a tots els gustos que es desenvolupen al llarg del mes d'octubre a la majoria dels 23 municipis adherits al Consorci, des de Badalona i Martorelles, al sud, fins a Llinars del Vallès o Sant Pol de mar, al nord.

Des de fa pocs mesos Argentona s'ha adherit al Consorci D.O Alella. Amb aquesta participació, l'Ajuntament vol prendre part en la promoció econòmica i especialment turística de l'àmbit territorial de la DO Alella, per consolidar-la com a destinació turística de qualitat, impulsant la sensibilització enoturística i vetllar per la qualitat de la destinació. 

Foto1 Tast de vins oct2016    Foto5 tast vins oct2016 

Foto4 tast vins oct2016

 


Informació publicada l'11 d'octubre de 2016

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: