Notícies
Publicat el 28.09.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Volem que el Senseportes passi a ser una cita esperada del calendari argentoní'

Eva Montero i Toni Arteaga avancen els detalls del festival al Notxas de Nit

El Senseportes 2016 arriba aquest cap de setmana estirant al màxim la seva programació per permetre que els més entusiastes no es perdin cap dels espectacles programats. El certamen arrencarà dissabte amb un "caremelet", segons explica Eva Montero des de l'organització: "És un espectacle per un sol espectador. No es pot explicar gaire perquè és una sorpresa, una experiència. Però la gent surt molt contenta".

Despertar la curiositat pels diversos gèneres escènics és un dels objectius del Col•lectiu Senseportes i, per aquest motiu, expliquen que els ha estat molt difícil fer la tria entre les 150 propostes que els van arribar. Finalment es podran veure 14 espectacles que entraran en competició pel Pom d'Or, més un quinzè que ha programat directament l'Ajuntament d'Argentona.

El públic tornarà a convertir-se en jurat puntuant les butlletes que estaran disponibles a tots els espectacles, i també podrà col•laborar amb l'aportació econòmica que consideri convenient. Implicant els ciutadans el Col•lectiu també persegueix aconseguir que el Senseportes es converteixi en una cita esperada pels argentonins. "Volem que hi hagi implicació, que sigui una festa de teatre per al poble sencer", remata Montero.

senseportes_faldo

Escolta el programa sencer:

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800