Notícies
Publicat el 26.09.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Dos argentonins a les llistes del Partit Demòcrata Català del Maresme

Montse Cervantes i Bernat Calvo formen part de les dues candidatures que es presenten a les eleccions d'aquest cap de setmana

Entre divendres i dissabte els afiliats al nou Partit Demòcrata Català, hauran d'escollir els nous representants de les Agrupacions Comarcals. Al Maresme s'hi ha presentat dues candidatures que compten, totes dues, amb presència argentonina.

Per una banda, la llista encapçalada per Carles Bosch, actual vicepresident del Partit Demòcrata de Catalunya al maresme, es presenta amb una llista que definexi com a "renovada i representativa de la comarca" i en la que hi apareix el nom de l'argentoní Bernat Calvo

L'altra candidatura l'encapçala l'alcalde de Cabrera de Mar, Jordi Mir, que també es presenta com a "renovador" i expressa la voluntat de recuperar el lideratge de la comarca, ara en mans d'Esquerra. Paradoxalment, el seu suport argentoní és Montse Cervantes que és regidora independent dins el grup municipal d'Esquerra Republicana.

Totes dues candidatures volen reforçar l'enllaç entre el partit i el territori i augmentar la massa social amb l'entrada de nous afiliats.

 

A la primera imatge, Bernat Calvo al darrere a l'esquerra, acompanyat dels membres de la candidatura de Carles Bosch. En la segona imatge, Montse Cervantes (a l'extrem dret) i els membres de la candidatura de Jordi Mir. 

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800