Notícies
Publicat el 26.09.2016
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Les arts escèniques desembarquen aquest cap de setmana a Argentona
El Festival Senseportes presenta una quinzena d'espectacles al carrer en la seva cinquena edició

Festival Senseportes

El Festival Senseportes aterra el proper 1 i 2 d'octubre amb la seva cinquena edició, presentant una quinzena d'espectacles, que inclouen la dansa, les titelles, el teatre, el circ i altres disciplines.

El gruix de la programació es concentrarà en la jornada del dissabte, amb algunes representacions al matí a la plaça Nova i una tarda-vespre farcida de propostes a escenaris com Can Doro, la pista del Centre Parroquial o la plaça de l'Església. Diumenge al matí es completarà el cartell d'aquesta edició amb tres propostes que es duran a terme a La Sala i la plaça Nova.

El Festival recorre diversos espais del nucli urbà d'Argentona. L'accés és lliure però en la modalitat de taquilla inversa - es convidarà als assistents a fer una aportació econòmica en finalitzar l'espectacle - . A més, els espectadors tindran l'oportunirtat de valorar la qualitat de la representació i entre tots els vots recollits es decidirà el premi del públic Pom d'Or. Entre tot el públic participant es sortejarà un abonament a la temporada de tardor d'espectacles de La Sala d'Argentona.

Pots consultar la programació, els horaris i ubicació als següents enllaços

Dissabte 1 d'octubre

Diumenge 2 d'octubre

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800