Notícies
Publicat el 20.09.2016
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La nova temporada d'espectacles a La Sala per aquesta tardor
Ja funciona plenament la venda d'entrades i abonaments després dels problemes tècnics dels darrers dies, aliens a l'Ajuntament d'Argentona

bannercompraentrades

TMD tardor 2016

La regidoria de Cultura i Festes ha presentat la programació d'espectacles per aquesta tardor 2016 a La Sala. L'equipament argentoní aixecarà el teló de la nova temporada el proper 14 d'octubre amb "El Florido Pensil (Nenes)". La programació compta amb destacades propostes de l'àmbit del teatre, la interpretació, la música i la dansa. Ivo Oller Group, que presentarà el seu segon disc, el musical Shaking Shakespeare o El llarg dinar de Nadal seran alguns dels espectacles que es podran veure.

A més, La Xarxa se suma a la programació amb dos representacions teatrals adreçades al públic familiar. També d'octubre a desembre, Marc Duran exposarà la mostra fotogràfica "Dancing in the dark" i que es podrà visitar en horari de programació de La Sala.

Entrades i abonaments

Les entrades i abonaments es podran adquirir al web municipal www.argentona.cat i a l'Ajuntament d'Argentona a partir del proper dilluns 26 de setembre. I també a taquilla des d'una hora abans de cada espectacle. Una de les principals novetats d'enguany serà que l'espectador podrà fer-se un abonament a mida entre tota la programació, a partir d'un mínim de tres espectacles.

Vist la bona acollida que va tenir a l'anterior temporada els descomptes i promocions de bars i restaurants, es renova la col.laboració amb Argentona es Mou per tal que els espectadors de La Sala tornin a gaudir de la possibilitat de fer un àpat la mateixa nit de l'espectacle, aprofitant millors preus i condicions.

Per a més informació sobre la programació, preus d'entrades i abonaments, cliqueu al següent enllaç

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800